Begeleiding voor de begeleider

Rijopleiding met begeleider

Wie de taak van begeleider tijdens een rijopleiding op zich neemt, krijgt te maken met heel wat verantwoordelijkheid. U bent namelijk degene die de toekomstige chauffeur de kneepjes van het vak moet leren en als erkend instructeur geven wij u graag de nodige tips en tricks om de rijopleiding te Leuven tot een goed eind te brengen.

Elke begeleider die vermeld wordt op een voorlopig rijbewijs is verplicht een vormingsmoment van 3u te volgen sinds 1 okt 2017.

PVR Rijbewijzen onderricht deze opleiding i.s.m. plaatselijke verenigingen en is daarom perfect geplaatst om daarna de leerling chauffeur en begeleiders te ondersteunen met raad en daad in hun moeilijke taak.

Tips

Om u als begeleider optimaal te laten slagen in uw opzet, geven wij u diverse tips mee. We tonen u waarop moet worden gelet, geven u raad in lesmethodiek en stippelen routes uit waar uw leerling tijdens zijn of haar rijopleiding regio Leuven zeker baat bij zal hebben.

Van eerste les tot examen

Ook u begeleiden wij, indien gewenst, gedurende gans het traject van uw leerling. Dit houdt in dat we de nodige opvolging voorzien van de eerste les tot op het slagen voor het praktisch examen.

Bij vragen of problemen kunt u dan ook steeds bij ons terecht voor meer uitleg of een gerichte oplossing bij eender welk probleem.

Tarieven

Opleiding  eigen wagen € 42.50/u
Opleiding leswagen € 52.50/u
Examenbegeleiding € 105.00/u

 

Twijfel niet en neem zeker contact op bij vragen!